Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti (GGC) ve özel bir hastane arasında imzalanan protokol ile cemiyete üye gazeteciler ve aile fertleri, kolaylaştırıcı sağlık hizmetinden faydalanacak.
Kolaylaştırıcı sağlık hizmetlerinin sağlanması amacıyla oluşturulan protokol, Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay ile Özel Primer Hastanesi Genel Müdürü Uz. Dr. M. Nihat Okuducu arasında imzalandı.
Protokol, Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti üyeleri, eşleri ve çocuklarının Özel Primer Hastanesi’nden alacakları sağlık hizmetlerine ulaşmaları konusunda kolaylaştırıcı prosedürlerin oluşturulması amacıyla imzalandı.
İmza öncesi konuşan Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay, “Bu anlaşma ile cemiyetimizin üyesi olan basın mensubu arkadaşlarımızın eş ve çocukları, Özel Primer Hastanesi’nden avantajlı olarak sağlık hizmetleri alabilecek” dedi.
Cemiyet üyesi basın mensuplarının hayat standartlarını yükseltme adına sürekli olarak çalışmalar yürüttüklerini kaydeden İbrahim Ay, “Önümüzdeki günlerde değerli meslektaşlarımızın sosyal yaşantısına kolaylık sağlayacak farklı projelere imza atacağız. Bu anlamda en önemli projelerimizden birisi toplu konut projesidir. Toplu konut projesi ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Projemiz şu anda bakanlıkta imza aşamasındadır. İnşallah önümüzdeki günlerde bunun müjdesini sizlere vereceğiz” ifadelerini kullandı.
Özel Primer Hastanesi Genel Müdürü Uz. Dr. M. Nihat Okuducu ise şunları söyledi:
“Şehrimizin önemli bir camiası olan Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti’nin tüm mensupları için geçerli olan sağlık hizmetlerinde ciddi kolaylıklar, öncelikler sağlamak noktasında bir sözleşme yapmak için bir araya geldik. Bu sözleşmemiz ile Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti’nin mensupları, hastanemizden alacakları hizmetlerde onların en üst düzeyde, her türlü kolaylığa ulaşabilecekleri bir ortamda sağlık hizmetlerine ulaşmalarını sağlayacağız. Şehrimize hizmet eden insanlara hizmet etmek bizim en büyük gayemiz. Bu camia, bu şehrin hem gündemi açısından hem demokratik bir toplumun en önemli unsurlarından birisi olması itibariyle de çok önemsediğimiz bir topluluk.”
Yapılan konuşmaların ardından protokol imzalandı.
Kaynak: iha