Geçmiş sezonlarda olduğu gibi 2020-2021 sezonunu da hayal kırıklığı ile geride bırakan 52 Orduspor Futbol Kulübü'nde yeni sezon öncesinde takım Cüneyt Tiryaki'ye emanet edildi. Mor-Beyaz-Yeşilli ekipte yeni sezon öncesinde takım tamamen değişirken şu ana kadar dış transferde 13 futbolcu ile anlaşma sağlarken iç transferde ise 10 futbolcu ile yola devam kararı aldı.

52 Orduspor Futbol Kulübü'nün yeni sezon kadrosunda Hasan Kaya, Hasan Göksu, Taner Kahriman, Sinan Morgil, Emre Tosun, Ömer Yıldırım, Rasimcan Değirmenci, Doğancan Aynacı, Özgen Erdem, Sergen İlhan, İzlem Anıl Balakkız, Mehmet Atik, Muzaffer Kahraman ve geçen sezonki kadrodan Gökhan Erdöl, Şükrü Kaan Kılıççarslan, Gökhan Berkay Yıldız, Berat Çelebi, Batuhan Bahtiyar, Efe Kağan Kayahan, Çağrı Büyük, Gökhan Özer, Batuhan Aktaş ve Oğuzhan Birben yer alacak.

Mor-Beyaz-Yeşilli ekibin teknik direktörü Cüneyt Tiryaki transfer konusu hakkında ise yaptığı açıklamada: "Transfer sezonunda ilk tescil dönemi Eylül ayının 10'una kadar devam ediyor. Zamanımız var, acelemiz yok. Şuanda almak istediğimiz oyuncuları kadromuza kattık. Antrenmanlar başladıktan sonra kamp döneminde ve hazırlık müsabakalarında tespit ettiğimiz bir eksik olursa, bize de hedeflerimize gidecek yolda katkı sağlayan bir oyuncuyu bulursak, başkanımız ve yönetimimizden bir talebimiz olacaktır." ifadelerini kullandı.

SAMET KARADAĞ
Editör: Haber Merkezi