Ligde oynadığı son 3 maçta da mağlup olan, kendi evinde bir basamak üzerinde yer alan Görelespor’u konuk eden Orduspor, son 6 dakikada yıkıldı. 4.haftada oynadığı Sivas Demirspor maçının kopyasını oynayan Mor-Beyazlılar galibiyeti 84.dakikada yediği golle kaçırdı.
Teknik Direktör Şükrü Bekiroğlu sahaya farklı bir şekilde sürdüğü ilk 11’de Oğuz Yılmaz sağ bek, Mustafa Bayhan sağ açık, Arda Arslan’da forvete yakın başlarken ilk 11’de yer alan genç oyuncu Metehan Balkan ilk kez forma giydi. Rakibi karşısında daha etkili olan Orduspor 33.dakikada Arda Arslan’ın golüyle 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla bitti.

9 kişi tamamladık !
İkinci yarının hemen başında rakibin ekili oyununu bozamayan Orduspor’un aleyhine karşılaşmanın hakemi penaltı çaldı ve pozisyona itiraz eden Taleh’i de kırmızı kart ile oyun dışına gönderdi ancak rakip takım oyuncusu penaltıyı dışarı attı. Mücadele Orduspor rakibine karşı dirençli bir oyun ortaya koyarken, 84.dakikada kalesinde gole engel olamadı. Dakikalar sonra ise ilk kez forma giyen Metehan Balkan ikinci sarı kartla oyundan atıldı ve Orduspor maçı 9 kişi tamamladı. Maç ise 1-1 bitti.

Antrenöre büyük tepki !
Maç içinde Görelespor futbolcularla gerginlik yaşanırken, karşılaşmanın hakeminin takdir hakları tepki çekti. Rakip takım teknik direktörünü de oyundan atılırken antrenörün tüneldeki gergin anları ve soyunma odasının camlarını kırması sonrasında Orduspor taraftarları büyük tepki gösterdi.

Orduspor aldığı beraberlik sonrasında puanını -9’a çıkardı.
SAMET KARADAĞ / ORDU YORUM
Editör: Haber Merkezi