Başkan Yılmaz, “Vatandaşlarımızın ücretsiz ve indirimli kartları daha kısa sürede temin edebilmesi için seyahat kartları büro sayısını 3’e çıkardık. 42 satış noktasında bilet satışı ve dolumu yapılıyor. 9 Mart itibarıyla kart uygulamasındaki geçiş sürecini tamamlamış olacağız” dedi.  

  

 “Dağıtım 3 büroda yapılıyor”

 

Altınordu ilçesindeki yeni toplu ulaşım araçlarında kullanılan ücretsiz ve indirimli kartların dağıtımı için açılan büro sayısının üçe yükseltildiğini söyleyen Başkan Enver Yılmaz, “Hükümet Caddesi üzerindeki Büyükşehir Belediyesi Ek Hizmet Binası-2 ve Ordu Üniversitesi BESYO binasında bulunan seyahat kartları bürosuna bir yenisi daha eklendi. Altınordu ilçesi Şehirlerarası Otobüs Terminali (Otogar) hizmet binası içerisinde seyahat kartları bürosu oluşturuldu. Seyahat kartları büro sayısının 3’e çıkmasıyla birlikte vatandaşlarımız, bundan sonra daha kısa sürede kartlarını temin edebilecek.” ifadelerini kullandı.

 

 Paralı yolculuk bitiyor


Yolculuk için kartı olmayanların nakit para ile yolculuk yapmasına imkân sağlanan uygulamanın 9 Mart 2018 tarihinde son bulacağının altını çizen Başkan Yılmaz, “Toplu ulaşımdan ücretsiz faydalanan vatandaşlarımıza bugüne kadar 7 binin üzerinde kart teslim edildi. 9 Mart 2018 Cuma günü itibarıyla araçlarımızda geçici olarak uyguladığımız nakit para işlemini sonlandıracağız. Böylece kart uygulamasındaki geçiş sürecini de tamamlamış olacağız” dedi. Haber Merkezi

 

 

Editör: Haber Merkezi