Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt'un açıklamaları  ile ilgili  sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Bahçeli şu sözleri paylaştı: "Milliyetçi Hareket Partisi politikalarının nasıl teşekkül ettiği, söz ve açıklama sınırının ne şekilde oluşup olgunlaştığı belli ve bilinmektedir. Parti yöneticilerimiz, parti üyelerimiz, milletvekillerimiz ve diğer teşkilat mensuplarımız belirlenmiş politik ilkelere aynen uymakla mükelleftir. Bu kapsamda partimizin siyasi faaliyetlerinin belirlenmesinde, parti politikalarının tezahürüyle birlikte kamuoyuna aktarılmasında Ordu Milletvekilimiz Sayın Cemal Enginyurt’un değerlendirme ve açıklamaları Milliyetçi Hareket Partisi’ni bağlamayacaktır."

"Genel başkanımız doğru söylüyor!"

Bahçeli'nin açıklamalarının ardından Enginyurt da sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak, "Genel Başkanımız doğru söylüyor. Cemal Enginyurt olarak benim açıklamalarım, MHP'nin resmi görüşünü bağlamaz. MHP Genel Başkanı ve Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli, hareketimizin ve bizlerin tartışılmaz önderidir. Liderimin yaptığı her şeyin, başım üzerinde yeri vardır." dedi. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi