''Ordu'ya Değer'' sloganıyla yola çıkan ve Ordu'nun sosyal alanlı ilk rezidans tipi projesi olan Belde Evler projemizde ilk kule vinç 19.12.2018 de kurulmuştu.

11.586 m2 proje alanı üzerinde %70 peyzaj alanı ile 3 blokta 275 daireden oluşacak olan Belde Evler de  yoğun inşaat faaliyetin devam ettiği şantiyede binalar yükselmeye devam ederken 2. Kule Vinç de kuruldu.

İkinci vinçin de kurulmasından sonra proje müdürü Bülent Tekincan’dan aldığımız bilgilere göre, “Projede C blokta katlar hızla yükselirken, B Blokta otopark katları tamamlanmış durumda. A blokta ise kısmi temel atılmış olup, Nisan sonuna kadar tüm temelin atılacağını düşünmekteyiz. Bununla beraber C Blok altındaki ticari ünitelerin ortaya çıktığını dile getirebiliriz” dedi.

 

Belde Evler

Ordu'nun en prestijli lokasyonlarından Kirazlimanı'nda, Belde Otel arazisi üzerinde inşasına başlanan Belde Evler, günümüzün sosyal donatılı ve konforlu yaşam alanı ihtiyacına üst düzeyde cevap veriyor.

%70 peyzaj alanına sahip Belde Evler ‘de, fitness'tan sauna ve Türk Hamamı'na, squash'tan basketbol sahasına, kapalı yüzme havuzundan çocuk oyun alanlarına kadar her yaş ve ilgiye hitap eden sosyal alanlar bulunuyor. Ticari alanlarının yanı sıra bünyesinde bulunan kreş, projenin dikkat çekici özelliklerinden biri.

Tüm dairelerden deniz manzarası, daire içlerinde dünya markaları ve anahtar teslim özellikleriyle Belde Evler, hayal edilen standartlara sahip yaşam kalitesini sakinlerine sunmayı hedefliyor.

En son inşaat teknolojileri ve yalın mühendislik uygulamaları ile iş etiği ve çevre duyarlılığını bir araya getiren Belde Evler, sahip olduğu kaliteli ve güvenli yatırımcı profili ve çağdaş konut anlayışıyla Ordu'daki konut standartlarını yeniden tanımlıyor.

İçinde yaşayan herkesin hayata tutkuyla dokunacağı sosyal alanlara ve rezidans konforuna sahip proje, %70 peyzaj alanı ve modern mimarisiyle sadece Ordu'nun değil, Türkiye'nin örnek projelerinden biri olarak gösteriliyor. Haber Merkezi

 

 

Editör: Haber Merkezi