Matrax programının ''Öğrenciyim ödeyemediğim faturam budur'' köşesine sponsor olan Belde Evler, doğalgaz faturasını ödemekte güçlük yaşayan öğrencilere sponsor oldu.

 

Ünlü radyocunun sunduğu programda doğalgaz faturasıyla ilgili sorun yaşayan onlarca gence destek olan Belde Evler, bu konuda hem öğrencilerin hem dinleyicilerin hem de kamuoyunun takdirini kazandı.

 

Yayın sırasında Matrax programına bağlanan Belde Evler yöneticileri, ''ihtiyacın gerçek olduğuna inandığımız sürece öğrencilerimize destek olmaya devam edeceğiz'' dediler.

 

Türkiye'nin en büyük müteahhitlik firmalarından İntaya'nın öncülüğünde günümüzün çağdaş inşaat teknolojileriyle inşa edilen Belde Evler, birçok özelliğinin yanısıra yerden ısıtma, ısı verimliliği için parke altı mantar şilte gibi ısıtma konusunda yenilikçi uygulamalarıyla öne çıkıyor.

 

Ordu Kirazlimanı'nda yüzyıllık sedir ağaçlarının arasında denize sıfır konumda inşa edilen, tüm dairelerden deniz manzarasına sahip, anahtar teslimi özelliğiyle Belde Evler projesi, Türkiye'nin en büyük müteahhitlik firmalarından İntaya İnşaat ile Köksal Turizm ve Özmen Proje Danışmanlık tarafından inşa ediliyor. 
Haber Merkezi

 

 

Editör: Haber Merkezi