Uzun yıllardır Antalya’da yaşayan ve GS Store açarak Ordu’ya taşınan mağaza yöneticisi Berk Okumuşoğlu, “Ordu’daki Galatasaray taraflarından beklentimiz yüksek. Ordu, Türkiye bazında GS Store bulunmayan iller içerisinde internetten satış oranlarının en yüksek olduğu illerin içerisinde bulunuyor. Açılmadan önce yaptığımız araştırmalarda internet üzerinden en yüksek ciro sağlayan şehrin Ordu olduğunu gördük. Kulüp de bize burayı önerdi. Biz de Franchising’ini alıp Ordu’ya geldik.  Bu talebin mağazamıza da yansıyacağını düşünüyoruz.  Zaten Taraftarlar Derneği ve Ordu UltrAslan ekibinin açılışımızda bizlere çok büyük destekleri oldu. Bunun yanısıra Altınordu Belediye Başkanımız Engin Tekintaş da açılışımıza teşrif etti. Hepsine teşekkür ediyoruz. Taraftarların talepleri doğrultusunda ilerlemeyi hedefliyoruz.” Şeklinde konuşurken burada kalıcı olmak istediklerini belirtti.

Açılışa özel indirimlerinin bulunmadığını ifade eden Okumuşoğlu, bunun nedenini ise şu şekilde açıkladı: “Bizlerin bireysel olarak bir indirim veya kampanya yapma gibi bir olanağımız bulunmuyor. Böyle bir inisiyatif kullanma hakkımız mevcut değil ancak Galatasaray Store’un resmi internet sayfasında belirli ürünlerde ne zaman indirimlerinin ya da kampanyalarının olduğunu takip ederek mağazamızdan faydalanabilirler.”

 
“Destek bekliyoruz”

“Zaman zaman büyük şehirlerdeki mağazalarda uygulanan imza kampanyaları ya da futbolcu ziyaretleri gibi etkinlikler de yapmayı arzuluyoruz. Ancak bu arzumuzu daha kolay gerçekleştirebilmenin ön koşullarından bir tanesi elbette yerel takımlarımızın süper lige çıkarak Kulüp oyuncularının burada maça çıkabiliyor olması. Biz yine de buna yönelik taleplerde bulunacağız. Eğer uygun görülürse ve futbolcularımızın da o günkü uygunluk şartları sağlanırsa mağazamızda taraftarlarla buluşturabilmeyi planlıyoruz.” diyen Berk Okumuşoğlu, Ordu’daki Galatasaray taraftarlarından destek beklediğini ifade etti.
Ordu Yorum/Yasemin Kuzu/özel

Editör: Haber Merkezi