Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) tarafından finanse edilen proje kapsamında fizibilite hazırlama eğitimlerine Ordu Büyükşehir Belediyesi Merkez Yerleşkesi’nde başlandı.
 
BÜYÜKŞEHİR KOORDİNE EDİYOR

 
OSKİ’nin hibe faydalanıcısı olduğu Ordu Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Şube Müdürlüğü tarafından koordine edilen “DOKA 2016 Yılı Teknik Destek Hibe Programı” kapsamında başarıyla sonuçlanan “Ordu 2023 Hedefine Ulaşıyor” adlı fizibilite hazırlama eğitimleri, Ordu Büyükşehir Belediyesi Toplantı Salonu’nda başladı.
 
20 KİŞİ 5 GÜN EĞİTİM GÖRECEK

 
Büyükşehir Belediyesi’nin DOKA ile ortak yer aldığı proje kapsamında 20 kişilik teknik personel, eğitim sonunda kendi kurumları içinde karşılaştıkları her türlü projenin gerekli olan fizibilite çalışmalarını gerçekleştirebilecek. 5 gün sürecek fizibilite hazırlama eğitimi, T.C. Kalkınma Bankası’nın alanında uzman, 4 farklı eğitmen tarafından verilecek ve 26.08.2016 tarihinde sona erecek.
 
ORDU 2023 KALKINMA VE YATIRIM EKİBİ OLUŞTURULACAK
 
Projeyle ilgili hedef grup üzerinde, projenin sürdürülebilir ve çarpan etkilerinin Türkiye’nin kalkınma planları doğrultusunda Ordu’nun geleceğine yön verecek çalışmaların gerçekleştirilmesinin, yatırım projelerinin yapılabilirliğini teknik, ekonomik ve mali açıdan değerlendirme kapasitesinin oluşturulması hedefleniyor. Eğitimler sonucunda oluşturulacak fizibilite şablonlarının Ordu’da yürütülecek tüm projeler için örnek teşkil etmesi planlanıyor. Ordu Yorum
 
Editör: Haber Merkezi