Yeni sezonda Orduspor Teknik Direktörü olan ve kendi kurduğu takımla Ordu 1.Amatör Lig’in ilk 3 haftasında 2 galibiyet-1 mağlubiyet almayı başaran Mahmut Nambaş, ideal kadroyu bulmaya çalışıyor. İlk 3 haftada oynanan Fatsa Dolunayspor, Fatsa Yaşamspor ve Kumruspor maçlarında bazı oyuncularını kullanamayan Nambaş, eksik kadroyla mücadele etmeye çalışıyor.
İlk hafta ve ligin üçüncü hafta maçında cezası nedeniyle Furkan Şirin’den yararlanamayan Mahmut Nambaş, Perşembespor’dan transfer edilen ve sezon başı antrenmanında talihsiz bir sakatlık geçiren Mehmet Can Altay’ı henüz ilk 18 kişilik kadroda bile kullanamadı. Geçen hafta Kumruspor maçında Mehmet Arslan Güneş’in de sakatlığı nedeniyle kadroya alınmadığı Orduspor’da, sol açıkta savunma oyuncusu Savaş Benli forma giydi.

Özellikle Kumru’da yaşanan taraftar olayları nedeniyle morali oldukça bozulan Orduspor Teknik Direktörü, takımı eksik ve yaşanan üzücü olaylara rağmen Aybastıspor maçına en iyi şekilde hazırlamaya çalışıyor. Mor-Beyazlı takım Spor Toto Altınordu Tesisleri’nde hazırlıklarını sürdürüyor.
SAMET KARADAĞ / ORDU YORUM
Editör: Haber Merkezi