Seminere Oda Başkanı Bahadır Baş, Onursal Oda Başkanı Ertuğrul Yüksel, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Şükrü Köksal, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri, Dünya Gazetesi Yazarı ve Amerikan Merkez Bankası FED’de E.Ekonomik Araştırmalar Grubu Koordinatörü Erkin Şahinöz, meslek mensupları, stajyerler, stajyer adayları ve şirket yöneticileri katıldı.

Açılış Konuşmasında Oda Başkanı Bahadır Baş; ‘‘Kriz dönemlerinde şirket yönetimi, kriz dönemlerinde şirkete yön vermek çok önemlidir. Sayın hocamız Dünya Gazetesi Yazarı ve Amerikan Merkez Bankası FED Ekonomik Araştırmalar Grubu Koordinatörlüğünde görev almış, sayıları bükmeden hak ettiği bir şekilde siyasallaştırmadan ekonomik verileri okuyan birisidir. Biz muhasebecilerin yaptığı en önemli iş de rakamları okumak ve değerlendirmektir. ’’dedi.

Türkiye’nin ekonomik yapısıyla ilgili açıklamalarda bulunan Oda Başkanı Bahadır Baş; Ordu ili için 2015-2017 yılı TUİK’in açıkladığı verilere göre Ordu ili 15 tane Karadeniz ili içerisinde kişi başı gayri safi milli hasılatı beş bin dokuz yüz dolarla Karadeniz’in en düşük ikinci ilidir. Nüfus büyüklüğüne baktığımızda Ordu ili Türkiye’de 29.ncu sırada bir ildir. Nüfus büyüklüğüne göre Türkiye’de 29. Sırada iken gayri safi milli hasılatta 64.ncü sırada bir iliz. Ekonomik verilerimiz üretmediğimizi gösteriyor.’’ Dedi.

Açış konuşmasının ardından Dünya Gazetesi Yazarı ve Amerikan Merkez Bankası FED’de E.Ekonomik Araştırmalar Grubu Koordinatörü Erkin ŞAHİNÖZ, Ekonomiyi ve Piyasaları Öngören ‘‘4 Temel Gösterge’’, Finansal Yönetimde ‘‘3 Temel Araç’’, Belirsizlik Ortamında Şirket Yönetimi konulu sunumunu gerçekleştirdi.

Dünya Gazetesi Yazarı ve Amerikan Merkez Bankası FED’de E.Ekonomik Araştırmalar Grubu Koordinatörü Erkin Şahinöz’e Oda Başkanı Bahadır Baş tarafından plaket takdim edildi.Haber Merkezi

 

 

 

 

Editör: Haber Merkezi