Ordulu Sanatçı Prof. Dr. Sadık Karamustafa’nın koleksiyonunda yer alan eserlerin sanatseverlerle buluşturulduğu serginin açılışına Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Bülent Civelek, TÜYAP Sanat Danışmanı ve Mimar Sinan Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sadık Karamustafa, Daire Başkanları, Şube Müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.

  

Onun Arabası Fotoğraf ve Envanter Sergisi’nin açılış konuşmasını yapan TÜYAP Sanat Danışmanı ve Mimar Sinan Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sadık Karamustafa, insan ve otomobil ilişkileri bağlamında kurulan serginin zamanla daha önemli bir hâl aldığına dikkat çekerek, “Başlangıçta toplama fotoğraflarla hazırlamaya çalıştığımız Onun Arabası adlı fotoğraf ve envanter sergimiz zamanla ete kemiğe büründü. Sergi açtığımız şehirlerdeki katkıların ve yeni hikâyelerin işin içine girmesiyle birlikte bu sergimiz kanlı canlı bir hâl aldı. Sergimizin Ordu iline gelmesini sağlayarak bizleri onurlandıran Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Enver Yılmaz’a ve Büyükşehir Belediyesi yöneticilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

  

Onun Arabası Fotoğraf ve Envanter Sergisi, 8 Kasım - 14 Aralık 2017 tarihleri arasında ziyarete açık olacak. Haber Merkezi

 

Editör: Haber Merkezi