Üç haftalık aranın ardından kaldığı yerden devam eden Ordu 1.Amatör Lig’de B Grubu’nun önemli maçı Fatsa Ek Saha’da oynandı. Ligin lideri Orduspor, lig sonuncusu Fatsa Yaşamspor’un konuğu oldu. Fatsa Yaşamspor ilk yarının sonunda 1-0 öne geçerek soyunma odasına 1-0 öne geçti ancak Orduspor ikinci yarıda bulduğu iki golle galibiyete ulaşan taraf oldu.
Orduspor’da maç kadrosunda takımın en golcü ismi Serhat Seçme’nin olmaması şaşırtırken, yeni transfer Turgut Öcalan ise ilk 11’de şans buldu. Sezonda aldığı tek yenilgide oynadığı sahaya tekrar dönen Orduspor, rakip kalede etkili olmasına rağmen ilk yarının sonlarından korner sonrasında topu ağlarında gördü ve devreye yenik girdi.

Maçın ikinci yarısında ise rakip kaleye daha baskılı bir Orduspor sahada oldu. İlk yarının henüz başında penaltı kazanan Orduspor’da İzzet Mert eşitliği getirdi. Mor-Beyazlı ekip galibiyet golü için rakip kalede pozisyonlarını arttırdı ve aradığı golü 66’da yeni transfer Turgut Öcalan’la buldu. Maçın kalan dakikalarında gerginleşen ortamda başka gol olmadı ve Orduspor üst üste 10.maçından galip ayrıldı.

Ordupor aldığı galibiyet sonrasında puanını 30 yaptı ve B Grubu’nda liderliğini sürdürdü.
SAMET KARADAĞ / ORDU YORUM
Editör: Haber Merkezi