Ordu Baro Başkanlığına yeniden seçilen Poyraz, Ordu Barosu Genel Kurul sonuçlarının baromuza, mesleğimize, ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz. Ordu Barosu geçmişte olduğu gibi tarafsız ve bağımsız bir şekilde hukukun üstünlüğünü, insan hak ve hürriyetlerini korumaya ve savunmaya devam edecektir." dedi.

İkinci kez seçilen Poyraz; "Ordu Barosu Genel Kurul Seçim sonuçları, Baromuz, mesleğimiz, ilimiz ve ülkemiz için hayırlı olsun. Şahsımı 2. kez onurlu Başkanlık görevine layık gören Ordu Barosu üyesi tüm meslektaşlarıma minnettarım. Genel Kurulumuzun Baromuza yakışır onur ve vakarla, birlik ve beraberlik halinde gerçekleşmesine katkı veren Başta Divan Heyeti olmak üzere tüm meslektaşlarımıza ve baro personelimize teşekkür ederim. Seçilen Yönetim, Denetleme ve Disiplin Kurulu Üyelerimiz ile Türkiye Barolar Birliği Delegelerimize görevlerinde başarılar dilerim. Ordu Barosu geçmişte olduğu gibi hukukun üstünlüğünü, insan hak ve hürriyetlerini korumaya ve savunmaya devam edecektir." diye konuştu.

Ordu Barosu Yönetim Kurulu Av. Sibel Torun, Av. Esra Turan Aydın, Av. Meltem Saraner Yıldız, Av. Önder Güllü, Av. Arif Çelik, Av. Emrullah Özsoy, Av. Onur Canbaz, Av. Gökhan Çakır, Av. Arzu Atabay Akçevre ve Av. Türker Türkyılmaz'dan oluştu. 

Disiplin Kuruluna ise Av. Birsen Uçar, Av. Haluk Türkmen, Av. Erkan Temiz, Av. Semih Yıldız ve Av. Şeref Albayrak, Türkiye Barolar Birliği Delegeliği'ne de Av. Ali Mertan, Av. Murat Şener ve Av. Mustafa Resuloğlu seçildi. Haber Merkezi

 

Editör: Haber Merkezi