Geçen sezon profesyonel olan 5 Ocak 1998 Ordu doğumlu olan genç forvet Necatican Öztürk, özellikle U19 takımı ve Açı Lisesi’nde attığı gollerle adından söz ettirmişti.
Yeni sezonda Orduspor’un Erzurum kampında yer alan ve hazırlık maçlarında elinden geleni yapan genç hücum oyuncusu izin dönüşü hem Erzurum kampını hem de Orduspor’un durumunu değerlendirdi.

”Benim ilk kampımdı”


Benim ilk kampımdı. Çok iyi geçtiğini düşünüyorum. 3 tane hazırlık maçı oynadık. 2 galibiyet ve 1 beraberlik aldık. Bizden üst lig takımlarıyla da mücadele ettik. Hazırlık maçlarında kaybetmedik. Takım olarak çok iyi bir kampı geride bıraktığımızı düşünüyorum.
 
”Şampiyonluk oynamak isteyen bir takım havası var”


Kamptan sonra takımda şampiyonluk hedefleyen bir takım havası vardi. Takıma baktığımızda sanki düşmüş bir takım değilde şampiyonluk oynamak isteyen bir takım havası var. Bu sene tam bir takım olduk diyebilirim. Herkes birbirini kardeşi olarak görüyor. Bu en büyük avantajımız.

”Tüm takımlardan fazla koşmamız gerekiyor”


Genç olmamız bizim için bir avantaj. Çünkü biz mücadele ederek kazanan bir takımız. Öncelikle tüm takımlardan fazla koşmamız gerekiyor. Genç olduğumuz içinde bu artı bir özelliğimiz.

”İnşallah Orduspor 
heyecanını tekrar yaşatırız”

Ben de tribünlerden gelen birisiyim. Tribündeyken Orduspor heyecanını yaşıyordum. İnşallah bu sene tribündeki abilerim ve kardeşlerim bize destek olup, o heyecanı tekrar yaşarlar. Ordu Yorum 
/ Samet Karadağ
Editör: Haber Merkezi