Büyükşehir Belediyemizin işletmesinde olan Şehit Temel Şimşir gemisinde gerçekleştirilen kahvaltıya Ordu Valimiz Tuncay Sonel, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler ve şehit yakınları katıldı.

Kahvaltı öncesi Ordu Valimiz Tuncay Sonel ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler şehit yakınlarının bulundukları masaları tek tek gezerek hoş geldiniz dileklerinde bulunarak Kurban Bayramlarını kutladılar. Daha sonra Valimiz Sonel ve Başkanımız Güler şehit aileleriyle aynı sofrayı paylaşarak onlarla sohbet ettiler.

“Şehit aileleri başımızın taçları”

Devletin şefkat ve güler yüzünün her daim gösterilmesi gerektiğine dikkat çeken Ordu Valimiz Tuncay Sonel, “Büyükşehir Belediyemize ait olan gemide şehit yakınlarıyla beraber bir kahvaltı programı düzenlendi. Şehit aileleri ve onların yakınları bizlerin başının tacı. Bu programda onlarla bir arada olmak bizleri mutlu etti. Devletimizin şefkatini ve güler yüzünü her daim onlara göstermemiz gerekiyor. Bu programı düzenleyen ve emeği gecen herkese teşekkür ediyorum. Bu vesileyle tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum” dedi.

“Kahraman şehitlerimizi yâd ettik”

Gerçekleştirilen programla kahraman şehitlerin yâd edildiğini ifade eden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Ordu halkının gemiyle buluşmasını şehitlerimizin aileleri ve yakınlarıyla birlikte yaptık. Bugün hem Kurban Bayramı vesilesi ile hem de bir arada olmak maksadıyla buluştuk. Onlarla sohbet ettik, taleplerini dinledik, bayramlarını kutladık, dualar ettik. Aynı zamanda çocuklarımıza hediyeler dağıtarak onları sevindirmek istedik. Onlar bizim başımızın taçları. Burada kahraman şehitlerimizi dualarla yâd ettik. Bu vesileyle tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum” şeklinde konuştu.

Kahvaltı sonrası Ordu Valisi Tuncay Sonel ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler çocuklara hediye verdi. Sonrasın da şehitler için dua edildi. Haber Merkezi

 

Editör: Haber Merkezi