Milletvekilliği mazbatasını teslim alan AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Ordu Adliyesindeki mazbata törenin ardından, bir restoranda partililerle bir araya gelerek tüm il ve ilçe teşkilatlarına mensup kişilere seçim süresince gösterdikleri emek için teşekkür etti.

 

Bugün itibariyle Milletvekilleri Şenel Yediyıldız ve Ergün Taşçı ile beraber meclise kayıtlarını yaptıracaklarını belirten Metin Gündoğdu, birlik ve beraberlik mesajı verdiği konuşmasında, “Beraberliğimizi asla bozmayacağız. Sıcağı sıcağına yapılan tartışmalara aldırış etmeyeceğiz.” dedi.

Yerel seçim çalışmalarına başlayacaklarını duyuran Gündoğdu, “Bizim önümüzde bir yerel seçim var. İl başkanlığımızın öncülüğünde, Belediye Başkan adaylarımızla kol kola girerek aramıza fitne ve fesat sokulmasına izin vermeden bu yerel seçimlere çok iyi bir şekilde hazırlanmamız lazım. Önce Büyükşehir, sonra ise alt belediyelerle birlikte 20’de 20 yapabilmek için var gücümüzle çalışmamız gerekiyor. Bugünden tezi yok artık startı veriyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız da Merkez Karar Yönetim Kurulu Toplantısında, ‘Artık yerel seçimlere kilitlenin’ diyerek talimatı verdi.” diye konuştu.

 

“Oy kaybımız yok!”


Yerel seçimlerde Ordu’daki tüm ilçeleri hedeflediklerini aktaran Gündoğdu, “Biz 20’de 20 yapan bir iliz. 20’de 20 yapıp, Cumhurbaşkanlığı seçiminde de Cumhurbaşkanımıza yüzde 66 oy vermiş bir iliz. Biz, ‘o şunu dedi, bu şunu dedi’ diye asla tartışmayacağız. Hepimiz sorumluluğumuz biliyoruz. İl Başkanımız ve büyüğümüz, abimiz Şenel Yediyıldız’ın öncülüğünde yeni dönemde Ordu’ya kazandırabileceklerimize yönelik çalışacağız. Ordu hizmet bekliyor, Ordu eksiklikleri tamamlamayı, yeni hizmetlerin ve yeni yatırımların gelmesini bekliyor. Bugünden itibaren bizim Ordu’daki temsilcilerimiz, Ordu’daki kolumuz İl Başkanımız ne derse, ilçe başkanlarımız ne derse ben orada hazırım. Belediye Başkanım ne emrederse ben oradayım. Benim Kadın Kollarım, Gençlik Kollarım ne isterse ben onlarlayım. Teşkilat olmadan hiçbir şey olmuyor. Seçimlere Cumhur İttifakıyla girmiştik. Cumhur İttifakı ile birlikte bizim Ordu’da da Türkiye’nin diğer yerlerinde de oy kaybımız yok.” ifadelerini kullandı. Ordu Yorum/Yasemin Kuzu

Editör: Haber Merkezi