Kurulur kurulmaz üretici köylünün en önemli ürünü olan fındıkla ilgili çalışmalarına hız veren Tüm Köy Sen Ordu Şubesi’nin ‘Fındık Mitingi’ne izin verilmemişti. Kurucu Başkanlığını Zekai Sağra’nın yaptığı sendikanın yönetim kurulu Ünal Özyurt, Muvaffak Özdemir, Tuncay Zengin, Yaşar Emir, Hüseyin Özkan ve Selami Şen’den oluşuyor.

 

Açılışla ilgili konuşan Sağra, “Kuruluşumuzu gerçekleştirdikten sonra yer aramamıza başladık. Sürekliliği olan bir adresin olmasını istedik. Sendikal çalışmanın düzenliliği için yer zorunlu. Artık Ordu üretici köylülerinin kendi öz örgütleri var.” dedi.

            Üreticilerle iç içe olacağız

            “Gönüllü üyeliğin olduğu örgütlenmeler başarı getirir.” diyen Sağra, “Üreticinin halinden üretici anlar. Üreticilerin kendi örgütü kuruldu. Üye çalışmalarımız başladı. Köy ve ilçe gezilerimiz sürüyor, bundan sonra gezilerimizi sıklaştıracağız. Sendikamız tüm üretici köylüleri kapsıyor. Fındık, kivi, çilek, sebze yetiştiriciliği; bal, balıkçılık, hayvan yetiştiriciliği gibi tüm tarım, hayvancılık, balıkçılık alanı sendikamızın ilgi alanıdır.

            Herkesi bekliyoruz   

            Başkan Zekai Sağra, “Çarşamba günü saat 12.00 – 14.00 arasında Şarkiye Mahallesi Şükrü Efendi Sk. (Yüncüler Sokağı) No: 26 Kat-1 Altınordu adresinde açılışımızı gerçekleştireceğiz. Tüm üreticileri ve dostlarımızı aramızda görmek istiyoruz.” diyerek çağrı yaptı. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi