Şampiyonluğun en büyük favorilerinden birisi olan Yeni Orduspor, 8.hafta maçında İstanbul’da Hüseyin Koçer İnşaat Çatalcaspor ile karşılaştı. İki haftadır lider olan ve ligde namağlup olan iki takımdan birisi olan Yeni Orduspor, haftayı aldığı farklı galibiyetin ardından yine zirvede tamamladı.
Maçın henüz 18.dakikasında kaptan Ramazan Sal’ın sakatlığı sonrasında erken oyuncu değişikliğine giden Yeni Orduspor, daha sonra ise maça golleri ile devam etti. 33.dakikada Hasan Kaya, 35.dakikada da Fatih’in golüyle bir anda 2-0 öne geçen Yeni Orduspor, ikinci yarıda 84 ve 87’de de Sebahattin Usta’nın golleriyle maçı 4-0 kazandı.

Yeni Orduspor aldığı aldığı galibiyet sonrasında puanını 18 yaptı.

Stadyum: Çatalca Ziya Altınoğlu
Hakemler: Raşit Yorgancılar, Serhat Sağır, Kerem İlitangil
Çatalcaspor: Okan Karabulut, Deniz Bağlan, Arif Güner, Oğuz Yavuz, Mehmet Kahvecioğlu, Uğur İmir, Cemal Şener (Dk.87 Ali Koçak), Barış Dillioğlu, Ömer Faruk Acı (Dk.65 Ufuk Özcan), Kudret Kanoğlu (Dk.75 Gökhan Göksu), Emre Turgut
Yeni Orduspor: Murat Demir, Ramazan Sal (Dk.18 Abdulsamet Burak), Kerim Bölük, Kerem Hakan Vapurluoğlu, Furkan Işıkdemir, Sebahattin Usta, Fatih Özçelik (Dk.77 Muhammed Atay), Mustafa Kayabaşı, Fatih Solmaz, Burak Aydın, Hasan Kaya (Dk.70 Aykut Öztürk)
Goller:Dk.33 Hasan Kaya, Dk.35 Fatih Özçelik, Dk.84, Dk.87 (pen.) Sebahattin Usta (Yeni Orduspor)
Sarı Kartlar: Murat Demir, Abdulsamet Burak (Yeni Orduspor)
ORDU YORUM /SAMET KARADAĞ

Editör: Haber Merkezi