Altınordu Belediyesi ilçe genelinde sürdürdüğü çalışmalara aralıksız devam ediyor. Birçok alanda hizmetler yürüten Altınordu Belediyesi bunun yanı sıra mahallelerde sosyal ve kültürel faaliyetlerin yapılacağı önemli alanlar inşa ediyor. Mahallelerde bulunan kamu, kurum ve kuruluşları binaları ile çevrelerinin düzenlenmesine katkı sunan Altınordu Belediyesi bu sayede mahallelere yeni sosyal alanlar kazandırmaya özen gösteriyor.

Altınordu Belediyesi Hacılar ve Işıklı Mahallelerinde gerçekleştirdiği meydan düzenleme çalışmasını Uzunisa Mahallesinde de hayata geçirdi. Bu kapsamda çalışmaların başladığı Uzunisa mahallesi Kızılbük Cami çevre düzenlemesinde ekiplerin yoğun çalışması ile sona gelindi. Belediye ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında ilk olarak temizlik işlemlerinin tamamlanmasının ardından taş duvar yapımı gerçekleştirildi. Daha sonra beton dökümü, bordür ve parke taşı çalışmalarının yapıldığı Kızılbük Cami meydan düzenlemesi çalışmalarında son olarak ise peyzaj düzenlenmesine geçildi.

Projeler hayata geçiyor

Çalışmaların devam ettiği Uzunisa Mahallesi Kızılbük Cami çevresinde incelemelerde bulunan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, yapılan düzenlemelerle ilgili yetkililerden bilgi aldı. Mahallelerde söz verilen meydan düzenleme çalışmaların devam ettiğini ve bu kapsamda Uzunisa Mahallesine özel bir mekan kazandırdıklarını aktaran Başkan Tekintaş, “30 Mart Yerel seçimlerinden önce vatandaşlarımıza meydan düzenleme sözü vermiştik. Bu kapsamda birçok mahallemizde yaptığımız gibi Uzunisa Mahallemiz içinde önemli olan Kızılbük Cami çevresinde çok özel ve güzel bir mekan düzenleme işlemi gerçekleştirdik. Ekiplerimizin hummalı bir çalışma yürüttüğü alanda artık sona geliyoruz. Büyük bir kısmını tamamlandığımız alanda peyzaj düzenlemesi yapıldıktan sonra milletimizin hizmetine sunacağız. Yaptığımız bu çalışma Altınordumuza ve tüm milletimize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu. Haber Merkezi

 

 

Editör: Haber Merkezi