Vatandaşların sorunlarını dinleyen Başkan Torun, “El birliği ile seçimi alacağız. Köylerimizi beraber kalkındıracağız” dedi.

 

Ordu Belediye Başkanı ve CHP Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Seyit Torun akşam gezilerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Dur durak bilmeden gece gündüz Ordu için aralıksız çalışan Başkan Torun’un bu seferki ziyaret durağı merkez Altınordu ilçesi oldu. İlçe merkezine bağlı Kayabaşı, Topluca, Gökömer, Kovanlık, Taştekne ve Saraycık Beldesi’ne bağlı Kabalı mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Torun, mahalle sakinlerinin sorun ve çözüm önerilerini dinledi. Torun, ziyaret duraklarında yöre sakinlerinin sevgi seliyle karşılandı. Kendisini karşılayan yöre sakinlerine seslenen Başkan Torun, burada birlik-beraberlik mesajı vererek, “30 Mart’ta yine sevgi kazanacak” dedi.

 

Belediye Başkanı Seyit Torun, gittiği her mahallede kalabalık bir vatandaş topluluğunun yoğun ilgisiyle karşılaştı. ‘Hoş geldin Büyükşehir Başkanımız’ sloganlarıyla karşılanan Başkan Torun, ziyaretinde önemli mesajlar vererek köy halkının Türk toplumundaki önemine dikkat çekti. Torun, “Köylerimiz, köylümüz ülkemizin vazgeçilmez bir değeridir. Sizler bizlerin efendisi baş tacısınız. Bende köylüyüm, sizlerden biriyim.” diye konuştu.

 

Medeniyetin;  kanalizasyon alt yapısının sağlanması, içme suyu kaynaklarının temiz oluşu ve bölgede yol sorunun olmamasıyla mümkün olduğunu vurgulayan Başkan Torun şunları söyledi: “Medeniyet teknolojik anlamda kullandığımız cep telefonları, televizyonlar veya bilgisayarlarla oluşan bir kavram değildir. Medeniyet, o coğrafyanın suyu temiz ve içilebiliyorsa, yolu var ve rahatça gidilebiliniyorsa, kanalizasyon sorunu yoksa mümkündür. Fakat görüyorum ki ne acıdır sizlerin su, kanalizasyon ve yol sorununuz var. İnşallah sizlerin desteğiyle Büyükşehir Belediye Başkanı olacağım. Bu sorunlarımızı hep birlikte çözeceğiz.”

 

Birlik beraberlik mesajının vurgulandığı mahalle gezileri vatandaşların sevgi gösterileriyle son buldu.Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi