Bebek yastıkları tamamen bebekler için tasarlanmış olup onların daha sağlıklı bir kafa yapısına sahip olmasını sağlıyor. Çok fazla modelde Bebek yastığı vardır ve her birinin fonksiyonu farklıdır. Ancak bebekler küçük kafa yapısına sahip olduğu için ve yutkunma problemi yaşama riski olduğu için yetişkin yastığımda yatamayacağından mecbur bebek yastığı kullanmak gerekiyor. Tabi Bebek yastığını seçerken kaliteli olmasına da dikkat etmek gerekiyor.

Bebek yastıkları düz kafa yastığı, kiraz çekirdekli reflü yastığı, kafa şekillendirici yastık, kiraz çekirdekli minder yastık, silikonlu Bebek yastığı, mikrofiber bebek yastığı, gaz giderici bebek yastığı, ergonomik bebek yastığı, boğulmayı önleyici yastık ve güvenli uyku yastığı olmak üzere incelenir.

Sık Tercih Edilen Bebek Yastıkları

Bebek yastıkları arasından en çok tercih edilen modeller düz kafa yastığı ve reflü bebek yastığıdır. Bebeklerde sürekli reflü hastalığı görüldüğü için bu yastıklar mide rahatsızlığını ortadan kaldırır. Sizler de bebeğiniz için en uygun yastığı almak ve fiyatları hakkında bilgi edinmek istiyorsanız https://www.bebemango.com/bebek-yastiklari-k-22.html sitesini ziyaret edebilirsiniz.