Marker kalem pek çok alanda kullanılan bir çeşit kalem türüdür. İş yerinde, okulda, ofislerde ve daha pek çok alanda rahatlıkla kullanılır. Özellikle okullarda eğitim verirken çok daha fazla kullanılır. Beyaz tahta üzerine yazıldığında göz alıcı olduğu için öğrencilerin daha kolay dikkatini çeker ve silinmesi de çok kolaydır. Nemli bezle bile temizliği yapılabilir. Aynı zamanda ahşap, metal, cam ve kumaş üzerine de rahatlıkla uygulanabilir.

Marker kalem günlük hayatta sıklıkla karşımıza çıktığı gibi sanatsal alanda da kullanılan bir hobi ürünüdür. Farklı renk seçenekleri ile can alıcı görünümüyle göze çarpmaktadır. Koyu mavi, kırmızı ve siyah en sık kullanılan renkleri arasında yer alır. Akma ve solma gibi sıkıntılar yaratmadığı için uzun ömürlüdür.

Marker Kalem Fiyatları

Marker kalem fiyatları ürünün kalitesine göre, set içindeki miktarına göre farklılık gösterir. Renk seçeneği fiyatları etkilemez. Fakat fiyatı ne okursa olsun önce kaliteli olmasına dikkat etmek gerekir aksi takdirde akma yapma ihtimali yüksektir. Sizler de kaliteli marker kalem çeşitlerini incelemek istiyorsanız https://www.hobi24.com/marker-kalem sitesini ziyaret edebilirsiniz.