Önümüzdeki sezon Türkiye Basketbol Federasyonu 3. Lig’de mücadele edecek Muğla Ormanspor Basketbol takımı yönetici ve idari manajeri Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’ü ziyaret etti.
Ormanspor Kulübünün artık Muğla’ya malolduğunu belirten Muğla Ormanspor Kulübü Başkanı Vedat Dikici, 3. ligde Türkiye’nin birçok ilinden 24 takım ile mücadele edeceklerini belirterek, özellikle deplâsmana gitmede ulaşım açısından Muğla Büyükşehir Belediyesi’nden destek beklediklerini söyledi.
Karşılaşmaları kalabalık bir taraftar grubunun izlediğini belirten Vedat Dikici, “Yeni sezonda Büyükşehir Belediyemizin desteğini arkamızda, sizi de maçlarımızda görmek istiyoruz” dedi.
Muğla Ormanspor’un Basketbolda Muğla ilinin bir markası olduğunu belirten Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ise, “Büyükşehir olarak her kulübe aynı mesafede olmamız gerekiyor. Yeni kurulan Turizm Spor ve Gençlik Dairemiz aracılığı ile elimizden geldiğince destek olmaya çalışacağız. Basketbol gibi önemli bir sporda hem de 3.ligde mücadele eden takımımıza el birliği ile destek olmalıyız” dedi.
Kaynak: iha