Sayın Kemal Kılıçdaroğlu öncelikle geçmiş olsun dileklerimi ve saygılarımı sunarım. Size sıkılan kurşunlar açık bütçe ve laik eğitimden uzaklaşmaların sonucudur dersem bana kızmayın. Çünkü gerçek böyledir. "Enflasyon politikası daha iktidarın ilk yıllarından itibaren iktisadi bünyeyi süratle takatından düşürerek 1952 son baharında memleketi tam manasıyla iflasa sürüklemiştir. Kelimeyi tartarak kullanıyoruz" diyerek DP nin maskesini düşürdüğü için Topkapı’da ve Himmet Dede’de yolu kesilen Uşak’ta kafasına taş atılan İsmet İnönü’ye yapılanların devamıdır. 
14 Mayıs 1950 başlatılan açık bütçelerle  Cumhuriyetimizin bütün gücü felç edilmiş, asayiş felç olmuş milletimizin harici bedhahlarla mücadele gücü tam manasıyla iflas ettirilmiştir. 14 Mayıs 1950 den bu yana  açık bütçelerle Türk milletinin cebinden  paralarını sofrasından yiyeceklerini alıyorlar. İnsanımızı hem soyuyorlar hem da devletimizin bütün gücünü ve direncini yok ediyorlar. 14 Mayıs 1950 den sonra yaşadığımız acı toplumsal olaylar saldırılar suikastlar toptan katliamlar vs. hepsi ama hepsinin kaynağı açık bütçeler ve Laik eğitimden uzaklaşmalardır. Size atılan kurşun da açık bütçelerden ve laik eğitimden uzaklaşmaların acı ve güncel bir sonucudur.
Bir daha Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na ve de diğer bütün Kemallere, Devletlere, Yıldırım'lara Davutoğlularına kurşun sıkılmasına son vermek istiyorsanız açık bütçeye son vermek ve laik eğitime dönmek için mücadele bayrağınızı Atatürk gibi İsmet İnönü gibi açınız. Aksi halde daha çok Kemal Kılıçdaroğlu’lara kurşunlar sıkılmaya devam edecektir. Gazetem ve Türk milletinin bir ferdi olarak size içtenlikle geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.
Dost acı söyler.
Kaynaklar:
1-      Prof. Dr. Mustafa Aysan: Atatürk’ün Ekonomi Politikası Ekonomik ve Sosyal Yayınlar 1980 İstanbul.
2-      Op Dr. Aytekin Ertuğrul: Gafletteki Yöneticilerin Anayasayı İhlal Bütçeleri: Lazer Yayınları Ankara 2005.
3-      Op. Dr. Aytekin Ertuğrul: BÜYÜK İhanet ve Milli Reaksiyonlar: Togan Yayınları 2015 İstanbul.