Yeni sezonda bambaşka bir kadroyla lige giriş yapmak isteyen 52 Orduspor Futbol Kulübü'nde dış transferde imzalar devam ediyor. Mor-Beyaz-Yeşilli ekip kale mevki için Hasan Kaya'nın ardından bu bir kaleci daha transfer ederek Hasan Göksu ile anlaştı. Hasan Göksu, Ordu'ya gelerek Gülyalı'da bulunan tesislerde kendisini 2 yıllığına 52 Orduspor Futbol Kulübü'ne bağlayan sözleşmeye imza attı.

Geçtiğimiz sezon 3.Lig ekibi Darıca Gençlerbirliği'nde forma giyen 23 yaşındaki Hasan Göksu, geçen sezon sadece 1 karşılaşmada forma giymişti. 2020-2021 sezonunda ligde 17 maçta takım kadrosunda bulunan Hasan Göksu sadece son hafta maçında forma giyebildi. Göksu, Türkiye Kupası'nda ise 4 maçta kadroda olmasına rağmen şans bulamadı.

Hasan Göksu Kimdir ?

Afjet Afyonspor'da profesyonel liglere merhaba diyen Hasan Göksu, Mor-Beyazlı ekipte 2 sezon 2.Lig kadrosunda yer almasına rağmen şans bulamadı. 2018-2019 sezonunda Altındağspor'a transfer olan ve kupada sadece 3 maça çıkan Göksu, 2019-2020 sezonunda ise Darıca Gençlerbirliği'ne transfer olmuştu. İlk sezonunda 3.Lig'de 3 maça çıkan Hasan Göksu, geride kalan sezonda ise 1 maç oynayabildi. SAMET KARADAĞ / ORDU YORUM

Editör: Haber Merkezi