Başkan Enver Yılmaz, Ordu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Mustafa Kılıç ile Ordu ASKF yönetimini makamında ağırladı. Başkan Yılmaz’ın Büyükşehir Belediyesi olarak Ordu amatör spor kulüplerine aktarılmak üzere 200 bin TL’lik çeki ASKF yönetimine teslim ettiği ziyarette, TFF Futbol İl Temsilcisi Ali Osman Osma ve TÜFAD Ordu İl Başkanı Turgut Kır’da yer aldı.


“Ordu’ya kalıcı ve muazzam eserler bırakacağız”

Başkan Enver Yılmaz, 2014 yılından bu yana 41’i futbol takımı ve diğer spor branşlarından olmak üzere toplam 90 spor kulübüne ayni ve nakdi yardımda bulunduklarına dikkat çekerek, “Karşıyaka’daki tesislerimizden birini Allah izin verirse önümüzdeki hafta ASKF'nin hizmetine sunmayı planlıyoruz. Bu kapsamda sadece sentetik çimin serilmesi kaldı ve diğer ikisi de kısa sürede tamamlanacak. Dolayısıyla biz, sezonun kapandığı ve başlayacağı zaman arasındaki yaz döneminde tesisleşme anlamında sözümüzü tuttuk. Böylece ilimize kalıcı ve muazzam eserler bırakma hususunda işi son noktaya getirmiş olduk. Burada sezon başlamadan önce ASKF’nin himayesinde amatör spor kulüplerimize can suyu olacak nakdi yardımın bir kısmını bugün teslim etmiş bulunuyoruz. Çekimizi nakden hesaplarınıza yatırmak suretiyle sözümüzü tutmuş olacağız. Tüm amatör spor kulüplerimize hayırlı olsun” dedi.

Başkan Yılmaz’a bu zamana kadar sunmuş olduğu desteklerden dolayı teşekkür eden Ordu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Mustafa Kılıç ise, Başkan Enver Yılmaz’ın amatör spor kulüplerine verdiği desteğin bundan sonra da artarak devam edeceğine inandıklarını söyledi. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi