Spor Toto 2.Lig’de hem ekonomik hem de sportif olarak iyi işler yapamayan ve küme düşen Orduspor’da çoğu futbolcular sezonun bitmesiyle tatil yaparken, yaşadığı sakatlıklarla sezonu kapatmak zorunda olan futbolcular ise tedavi kapsamında çalışmalarını sürdürüyor.
Sezonun ikinci yarısında oynadıkları maçlarda sezonu kapatan ve sezon sonunda kadar tedavilerini sürdüren Emre Gemici, Yunus Şimşek ve Safa Serbest tatil yapmıyor. 3 isimde sakatlıklarını atlatabilmek için tedavi kapsamında çalışmalarına devam ediyor.

Emre Gemici
Ligde son olarak 22.haftada Sarıyer karşısında görev alan ve ardından iç adalesinde kopma olduğu gerekçesiyle sezonu kapatan Emre Gemici, bu sezon 14 maçta forma giymişti. 22 yaşındaki forvet oyuncusu sadece 1 kez rakip ağları havalandırmıştı.

Yunus Şimşek
1.5 sezondur Orduspor’da görev aldığı dönemde savunmada iyi işler yapan Yunus Şimşek, sakat sakat tamamladığı Nazilli Belediyespor maçının ardından çapraz bağlarında oluşan sakatlıktan dolayı sezonu kapattığı açıklanmıştı. Yeni sezona yetişmeye çalışan 21 yaşındaki oyuncu koşulara başlarken, zaman zaman topla birlikte çalışmalarını sürdürüyor.

Safa Serbest
Geride kalan sezonda Orduspor’un en iyi ismi olan Safa Serbest, sakatlığından dolayı son 7 haftada görev alamamıştı. Yunus Şimşek gibi çapraz bağ sakatlığı yaşayan Safa, yaz tatilinde İstanbul’da tedavisine devam ederken, yeni sezon öncesinde en azında düz koşulara başlamayı hedefliyor.OrduYorum/Samet Karadağ
Editör: Haber Merkezi