Ordu Futbolu'nda yeni sezonda faaliyetlerine başlayacak olan ve bu bağlamda antrenmanlarına başlayan Yeşilordu Futbol Kulübü'nde takımın başında Ordu Amatörü'nün tecrübeli isimlerinden birisi olan Aydın Özdemir'i getirdi.

Ordu'da altyapı deyince akla gelen sayılı teknik adamdan biri olan Aydın Özdemir, kariyerinde Soyaspor Gençlik Kulübü, Ordu Esnafspor, Akyazı Gençlikspor, İl Özel İdarespor ve Gülyalı Belediyespor’u çalıştırmıştı. Özdemir, Akyazı Gençlikspor’da, 2. Amatör Küme’de bir şampiyonluk yaşarken Eskipazarspor Altyapı sorumluluğunda da birçok sporcuyu Ordu futboluna kazandırmayı başardı.

Yeşilordu Futbol Kulübü Başkanı Aydın Özdemir yaptığı açıklamada ''Duayen isim Aydın Özdemir ile anlaşmış bulunmaktayız. Toplantıya Yönetim Kurulu adına Yahya Evli, Hakan Çelik, Caner Ersöz ve Lütfi Demir katılmıştı. Hocamıza hoşgeldin diyor ve hep birlikte nice başarılara inşallah. Takımımız, Aydın hocamızın da katılımıyla antrenman çalışmalarına devam edecektir'' ifadelerini kullandı. SAMET KARADAĞ / ORDUYORUM

Editör: Haber Merkezi