Ordu Futbolu'nda Erkek Voleybolu konusunda yeni ekiplerden bir tanesi olan ve bu süreçte ilk altı ayda yakaladığı başarıyla birlikte Voleybol Erkekler 2.Ligi'ne yükselen 1921 Orduspor, geçen sezon tarihinde ilk kez 2.Lig'de mücadele etmişti. Sezona Play-Off parolası ile başlayan ancak hedefini uzağında bir şekilde ligi tamamlayan 1921 Orduspor, yeni sezon için transferlerine başladı. 1921 Orduspor geçtiğimiz günlerde dış transferde beş voleybolcu ile anlaşırken iki iç imza transferi daha yaptı.

Geçen sezon 1921 Orduspor'a transfer olan ve kariyerinde Samsun DSİ, Galatasaray, Marmara Koleji, Palandöken Belediye, Sivas 4 Eylül Belediyesi, Bozkurt Belediye, Rize Fındıklı Belediyesi, Antalya Türk Telekom, Isparta Belediye gibi takımlarda farklı liglerde forma giyen Alper Dikmen, yeni sezonda yine 1921 Orduspor forması giyecek. Ayrıca geçen sezon kadroda yer alan tecrübeli orta oyuncu Yasin Küçük'te 1921 Orduspor forması ile kariyerine devam edecek.

Voleybol Erkekler 2.Ligi ekiplerinden 1921 Orduspor yeni sezon öncesinde kadrosuna Murat Palavar, Hasan Erduman, Deniz Ozan Aktaç, Can Keleş ve Ahmet Karademir gibi transferlerden sonra  Yasin Küçük ve Alper Dikmen'i de transfer ederken şu ana kadar yedi oyuncu ile anlaştı.
 

Editör: Samet Karadağ