Geçen sezon mücadele ettiği Voleybol Erkekler 2.Ligi'nde Play-Off hedefinden uzakta kalan 1921 Orduspor, bu sezon bu hedefini gerçekleştirmek istiyor. Yaptığı transferlerle adını Play-Off'a yazdırmak isteyen 1921 Orduspor, sezonun ilk haftasında maç yapmadı. Voleybol Erkekler 2.Lig 3.Grup mücadelesinde Ordu'da 1921 Orduspor ile Tusaş Spor mücadelesi oynanmadı. Başkent Ankara ekibi Tusaşpor'un ligden çekilmesinden ötürü bu maç oynanmadı.

Ordu'yu Voleybol Erkekler 2.Ligi'nde temsil eden tek takım olan 1921 Orduspor bu ligde TVF Spor Lises, Yıldızlar Topluluğu All Star, Anadolu Şahin Spor, Ankara Barosu, Sungurlu Belediyesi, Yedidağ Spor, Maliye Voleybol, Dereköy Kartal Spor, Giresunspor, Başkent Beşiktaşlılar ve Tusaş Spor ile birlikte yer alıyor.  1921 Orduspor, sezonun ilk hafta maçında Ordu'da oynaması gereken Tusaş Spor mücadelesini ise oynamadı ve sezonu henüz açamadı.

Voleybol Erkekler 2.Ligi'nde mücadele eden 1921 Orduspor, sezonun ikinci hafta maçını ise Trabzon Beşikdüzü'nde Dereköy Kartal Spor ile 13 Ekim'de karşı karşıya gelecek.
 

Editör: Samet Karadağ