Geçen sezon yaptığı transferlerle birlikte Bölgesel Amatör Lig'de şampiyonluk hedefleyen Giresun temsilcisi 1926 Bulancakspor, bu hedefe ulaşamamıştı. Giresun temsilcisi 1926 Bulancakspor yeni sezonda da gözünü karartırken geçen sezon Fatsa Belediyespor forması ile 7 gol atan ve takımın en golcü ismi olarak adını zirveye yazdıran Hakan Aydın'ı transfer etti. Ordu'da Fatsa Belediyespor forması giymeden önce Orduspor 1967 A.Ş. forması da giyen Hakan Aydın, yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig'de forma giyecek.

Fatsa Belediyespor forması ile ilk golünü atmak için uzun süre bekleyen ve ilk gollerini ligin 9.haftasında Kuşadasıspor karşısında atan Hakan Aydın, bir hafta sonra Onvo Ağrı 1970 Spor karşısında yine iki gol atmıştı. Hakan Aydın üst üste attığı gollerle birlikte çıktığı Akhisarspor karşısında ise ciddi bir sakatlık geçirerek ligde 6 maçta forma giyememişti. Hakan Aydın sakatlığı geçtikten sonra Fatsa Belediyespor formasıyla üç gol daha atarken Fatsa Belediyespor forması ile 7 gollü bir sezonu noktaladı. Ordu'da bir dönem Orduspor 1967 A.Ş. forması da giyen 30 yaşındaki forvet, şehrin doğu yakasında da 7 gol atmıştı.

Hakan Aydın daha önce Bölgesel Amatör Lig'de sahaya çıktığı 18 maçta 7 gol atarken, 2.Lig'de 64 maçta 8 gol, 3.Lig'de 209 maçta 56 gol ve Türkiye Kupası'nda 13 maçta 2 gol atmıştı.

Editör: Samet Karadağ