2024-2025 sezonunda mücadele edeceği Ordu Süper Amatör Lig'de hedefe gidecek olan bir kadro kurmanın planlarını yapan Gülyalı Bozkurtspor'da transferlerde devam ediyor. Gülyalı Bozkurtspor'da iç transferde Gökhan Akyıl, Burak Baş, Furkan Yaşar, Arda Şahin ve Ramazan Akçay ile tekrar anlaşmaya varılırken geçen sezon kadroda olan Kağan Zengin de takımla yoluna devam edecek. Kağan Zengin yeni sezonda Gülyalı Bozkurtspor forması ile Ordu Süper Amatör Lig'de mücadele edecek.

Futbola Demirspor'da başlayan ve 2019-2020 sezonunda Ulubey Belediyespor'a transfer olan Kağan Zengin daha sonra ise Perşembespor'da şans bulmuştu. Perşembespor forması ile 2022-2023 sezonunda Ordu 1.Amatör Lig'de şampiyonluk sevinci yaşayan ve geçen sezon başında Gülyalı Bozkurtspor'a transfer olan Kağan Zengin, geçen sezon takımın Play-Off yolculuğunda asistleri ile dikkat çeken performans ortaya koymuştu.

Sol ayağını etkin kullanan ve geçen sezon zaman zaman ileriye çıkışları ile takımın hücum varyasyonlarında rol alan 2001 doğumlu Kağan Zengin, yeni sezonda da takımın önemli bir parçası olacak.

Editör: Samet Karadağ