2023 yılının en iyi dizilerini ImDB seçti? Siz acaba bu listede yer alan dizilerin hangilerini izlediniz? Bu liste, 2023 yılında televizyon ve çevrimiçi platformlarda izleyicilerin en çok ilgi gösterdiği dizileri gösteriyor ve çeşitli türlerdeki yapımların popülerliğini ortaya koyuyor.

2023'ün En İyi 10 Dizisi IMDb Tarafından Seçildi

IMDb, 2023 yılının en popüler 10 dizisini sıraladı. Bu liste, yıl boyunca IMDbPro'daki özel haftalık TV sıralamasında sürekli olarak en üst sıralarda yer alan, 2023'te yeni bölümleri yayınlanan yapımlara dayanıyor. IMDbPro sıralamaları, dünya çapında IMDb'yi ziyaret eden 200 milyondan fazla aylık ziyaretçinin gerçek sayfa görüntülemelerine dayanarak hazırlanıyor.

IMDb'nin Seçtiği 2023'ün En Popüler Dizileri

  1. The Last Of Us: Joel ve 14 yaşındaki Ellie'nin hikayesini anlatan bu dizi, 2024'te film olarak çekilecek.
  2. Ahsoka: Star Wars evreninin bir parçası olan ve The Mandalorian dizisinin yan ürünü olan bu dizi, Ahsoka Tano'nun maceralarına odaklanıyor.
  3. Succession: Dördüncü sezonuyla final yapan HBO dizisi, Logan Roy ve dört çocuğunun hikayesini para, güç, siyaset ve aile değerleri ekseninde ele alıyor.
  4. Black Mirror: İnsanlığın en kötü özelliklerini ve en büyük buluşlarının kötü yanlarını gözler önüne seren antoloji dizisi, altıncı sezon bölümleriyle yayınlandı.
  5. The Mandalorian: Üç sezon yayınlanan dizi, Star Wars serisinin VI ve VII filmleri arasındaki 30 yılda yaşananları konu ediyor.
  6. One Piece: Aynı adlı anime ve mangadan uyarlanan canlı aksiyon dizisi, Monkey D. Luffy'nin One Piece hazinesini bulma macerasını konu alıyor.
  7. Usher Evi'nin Çöküşü: Korku-drama türündeki dizi, iki zalim kardeşin kurduğu aile hanedanlığının mirasçılarının tuhaf nedenlerle birer birer ölmesiyle dağılmaya başlamasını anlatıyor.
  8. Ted Lasso: Bir Amerikan futbol takımını yönetmek için işe alınan bir adamın hikayesini konu edinen dizi, dördüncü sezon ile final yaptı.
  9. The Bear: Genç şef Carmen "Carmy" Berzatto'nun, küçük bir işletmenin, inatçı bir personelin ve gergin aile ilişkilerinin ezici sorumluluklarıyla uğraşma hikayesini anlatıyor.
  10. Gen V: Üniversiteye giden genç süper kahramanlara odaklanan dizi, fiziksel, cinsel ve ahlaki sınırlarını zorlayan testlerin ardından, en iyi şehirlere yerleşebilmek için birbirleriyle yarışıyorlar.

Editör: Samet Varol