Cumartesi günü Ordu 19 Eylül Stadyumu’nda Büyükçekmece Tepecikspor’u konuk edecek olan Orduspor 1967 Futbol İşletmeciliği ve Spor Kulübü’nde hazırlıklar tamamlandı. Artık maç günü ve saatini bekleyen Mor-Beyazlı ekipte Başkan Şimşek yeni sezon öncesinde açıklamalar yaptı.

Orduspor 1967 Futbol İşletmeciliği ve Spor Kulübü Başkanı Savaş Şimşek, bu sezon Ordu’yu 52 Orduspor Futbol Kulübü ve Fatsa Belediyespor ile birlikte 3.Lig’de temsil edeceklerini belirterek: “Bu Lig’de iyi sonuçlar almak hepimizin hakkı. Toplamda 2,5 milyon Ordulu arkamızda bu gücü hissettiriyor. İnşallah bizde başarılı oluruz, onlar da başarılı olurlar. Aramızda tatlı bir rekabet olabilir. Ama bu kesinlikle düşmanlık olmamalı. Bizler Ordu'yu temsil etme adına buradayız. Bizim kimseyle bir sıkıntımız derdimiz yok. Diğer iki temsilcimize yeni sezonda iyi bir sezon geçirmelerini diliyorum." diye konuştu. 

Savaş Şimşek, geçen sezon kadrodan birçok oyuncu ile yola devam ettiklerini ve özellikle takımda birçok oyuncunun Ordulu olmasından dolayı da ayrı bir gurur duyduğunu belirtti.


SAMET KARADAĞ
Editör: Haber Merkezi